Palvelut

Palveluihimme kuuluu sähkötyöt, varustelut ja asentamiemme lisävarusteiden huolto ja korjaus. Asiantunteva henkilökuntamme tekee työt laadukkaasti ja tehokkaasti. Autoasi Juvanmalmi hoitaa tarvittaessa autosi muut korjaukset - säilyttäen valmistajan takuut!

Auton varustelu

Auton varustelu

Kalustamalla ajoneuvosi oikein saat jokaiselle työkalulle sopivan paikan ajoneuvossasi, mikä tarkoittaa, että työkaluja tai tarvikkeita ei tarvitse ottaa pois ajoneuvosta aina työpäivän päätteeksi.
Oikein suunniteltu huoltoautokalustekokonaisuus hyödyntää ajoneuvon tilan ja kuormauskyvyn. Ajoneuvokokonaisuus koostuu suunnittelijan, asentajan sekä asiakkaan yhteistyöstä jolloin työn laatu ja ajoneuvon käytettävyys ovat huipussaan.

Lue lisää

Autosähkö

Autosähkö

Asennamme sekä huollamme sähköiset lisävarusteet henkilö- , paketti ja raskaisiin ajoneuvoihin.

Ajoneuvojen sähköjärjestelmät ovat Dynawattin vahvaa osaamisaluetta. Huoltovapaat Dynawatt-generaattorit tuottavat 230V-sähköä missä tahansa auton oman moottorin avulla.

Lue lisää

Huolto- ja korjauspalvelu

kuva2

Huollamme ja korjaamme kaikki sähköiset lisävarusteet ajoneuvoihin.

 

Pitkä kokemus autosähkön parissa takaa laitteiden toimivuuden ja ammattitaitoisen huollon nopeasti ja tehokkaasti. Teemme tämän kaiken lisäksi myös hydrauliikkaasennukset ja huollot!

Lue lisää