webasto eber

Polttoainetoiminen lisälämmitin ei ole riippuvainen pistorasiaan kytkettävistä verkkojohdoista. Yleisimmin polttoainetoimista lisälämmitintä käytetään kylmänä vuodenaikana auton moottorin ja sisätilojenesilämmitykseen ennen liikkeelle lähtöä.

Kauko-ohjaimella tai ajastimella kytketty esilämmitys tekee liikkeellelähdöstä helppoa ja turvallista, sillä auton ikkunat ovat vapaat huurteesta. Esilämmitetty moottori kuluttaa vähemmän polttoainetta ja tuottaa vähemmän pakokaasupäästöjä.

Polttoainetoimista lisälämmitintä voi käyttää myös ajon aikana. Uusimpien polttoainepihien moottorien tuottama lämpö ei aina riitä sisätilojen lämmitykseen ajon aikana, kun pakkanen on kireimmillään.

Dynawatt asentaa polttoainetoimisia Webasto- tai Eberspächer-lisälämmittimiä takuutyönä lähes kaikkiin ajoneuvoihin. Lisälämmittimen voi asentaa sekä bensiini- että dieselautoon. Auton alustan kardaanitunneliin sijoitettava pieni lisälämmitinyksikkö lämmittää auton jäähdytysjärjelmän nesteet. Polttoaineensa lämmitinyksikkö imee auton omasta polttoainesäiliöstä.

Uusimpana ominaisuutena polttoainetoimista lisälämmitintä voi ohjata älypuhelimen sovelluksella. Autoon asennetun sim-kortin ja älypuhelimen välityksellä useampikin käyttäjä voi ajastaa lisälämmittimen toimintaa mistä tahansa, missä puhelin toimii.

Kysy Dynawattin asiakaspalvelusta tarjousta oman autosi varustamisesta talvikuntoon Webaston tai Eberspächerin lisälämmittimellä.

Lisälämmittimien huollossa ja korjauksissa Dynawattin pitkä kokemus merkitsee nopeaa ja luotettavaa palvelua.

Näin toimii polttoainetoiminen lisälämmitin