“Tänne tarvittais nyt virtaa, muuten tästä hommasta ei tule mitään, **##..kele.”  Tästä se kaikki alkoi vuonna 1989. Joukko näitä voimasanoja käyttäneitä miehiä ryhtyi miettimään miten saataisiin sähköä ja nimenomaan “verkkovirtaa”, sinne minne johdot eivät riittäneet. Miten saataisiin töpseli mukaan, kaikkialle?

Seuraavana vuonna ensimmäiset autogeneraattoreiden prototyypit näkivät päivänvalon, kuten myös itse Dynawatt Oy. Siitä se alkoi, neljännesvuosisata sitten ja siitä lähtien Dynawatit ovat pitäneet tuiki tärkeän 230V sähkön ammattilaisten matkassa.

Maalla, merellä ja sisävesillä. Kotinurkilla ja tietymättömien taipaleiden takana. Mitataan, hitsataan, leikataan, porataan, väännetään ja käännetään. Maata puolustetaan, pizzaa paistetaan, ja mikä huvittavinta, itse sähkölinjojakin korjataan Dynawatt sähkön voimin.

 

Silloin kuin mikään ei saa mennä pieleen.

 

Tänä päivänä Dynawatt Power Systems Oy on vaativaan ammattikäyttöön erikoistunut varustelukokonaisuuksien suunnittelija ja rakentaja.

 

 

 

etusivu1

Ammattiauton varustelu

Dynawattin varusteluratkaisut ovat suunniteltu kaikkein vaativimpaan ammattikäyttöön. Usein ne yhdistyvät erikokoisiin 230V sähköjärjestelmiin ja erilaisiin lisävalaistusjärjestelyihin. Keskeistä on suunnittelun, komponenttien ja kokoonpanon korkea laatu- ja turvallisuustaso. 

Varustelemme minkä tahansa ajoneuvon

Valaistusratkaisut

Dynawattin valaistusratkaisut ovat kolmas ja täydentävä osa vaativiin ammattiajouneuvoihin rakennettaviin kokonaisratkaisuihin. Työturvallisuus ja tehokkuus on usein riippuvaista juuri riittävästä valaistuksesta. "Valoa ammaattilaisille olemme tuoneet lähes yhtä kauan kuin sähköäkin."