1ssKestävää kierrätystä

Dynawattin laadukkaat huoltoauton kalusteet kestävät jopa kauemmin kuin itse ajoneuvo. Kalusteiden kierrätys seuraavaan autoon säästää tuhansia - ja on usein vain päivän homma.

Huoltoautossa ammattilaisen työkalujen ja tarvikkeiden tulee kulkea mukana hyvässä järjestyksessä ja turvallisesti. Oikein suunniteltu ja laadukkailla kalusteilla toteutettu ratkaisu on pitkäikäinen investointi. ”Dynawatt-ajoneuvokalusteet kestävät kauemmin kuin itse auto, joten miksi niitä ei kierretettäisi seuraavaan autoon”, sanoo tuliterään Nissan-pakettiautoon huoltoautokalusteiden asentamista seuraava Sampo Paasivaara. Kylmäkoneiden parissa työskentelevän asiakasyrityksen edellisessä pakussa samat Dynawattin asentamat hyllyt ja laatikostot toimivat luotettavasti jo kymmenisen vuotta. Kun auton tekniikka tuli tiensä päähän, ruuvattiin tavaratilan kalusteet irti ja asennetaan nyt uuteen Nissaniin.

”Säästöä uusien kalusteiden hankintaan verrattuna syntyy näin monta tonnia. Nämä kalusteet ovat omaa maahantuontiamme. Laatu on niin hyvä, että ne kestävät vielä toisessakin autossa”, Paasivaara vakuuttaa.

Kunnolliset ajoneuvokalusteet ovat ammattilaisille elinehto monessakin mielessä. Työt sujuvat kun työkalut, koneet ja tarvikkeet löytyvät ja säilyvät helposti. Pientarvikkeet säilyvät laatikoissa, salkuissa ja hyllyillä.

On myös tärkeää varmistaa työntekijöiden turvallisuus. Onnettomuuden sattuessa työkalut ja tarvikkeet eivät aiheuta vaaraa ohjaamossa matkustaville. Kalusteet ovat kolaritestattuja 50km/h nopeudessa ja täyttävät ISO9001 vaatimukset.

”Ajoneuvokalusteita valitessa kannattaa ajatella myös ajoneuvon kokonaispainoa. Usein ammattilaisen pakettiautossa kuljetaan työmaalle painavaa tavaraa, kuten esimerkiksi teräsputkia. Jotta ei mentäisi aivan jouset pohjassa, tulee kalusteiden olla kevyitä mutta lujia. Esimerkiksi tämän kokoisessa autossa Dynawattin alumiinisilla ajoneuvokalusteilla saavutetaan muutaman sadan kilon painonsäästö. Jos autossa ei kuljeteta painavaa tavaraa, ovat teräksiset Dynawatt-kalusteet toinen vaihtoehto.”

Dynawatt huoltoautokalusteiden edut:

  • Kalusteet voidaan irrottaa ja siirtää uuteen ajoneuvoon
  • Pulverimaalaus antaa kestävyyttä
  • Järjestys ja turvallisuus
  • Kaikki työkalut ja tarvikkeet omalla paikallaan; ajan säästö
  • Salkut otettavissa mukaan työkohteeseen
  • Laatikot, salkut ja hyllyt jaettavissa tilanjakajilla
  • Kuulalaakerikiskot
  • Yhdellä kädellä avattavat kaapit ja laatikot
  • Ammattimainen ilme